Blogger Layouts

Yang Tersayang !

pengunjung terhormat !

faiz , mine !

Daisypath Anniversary tickers
#status!
excited dengan kehidupan sekarang !.

Ahad, 2 September 2012

majlis pertunangan ! :)

assalamualaikum,, hye my all blogger... rindu kat u all.. rasenye dh dekat 2 bulan x update ini blog.. xde idea nak update apee... gie pun raya ny busy sikit....huhuhu.. hari ny as nak kongsi cter sikit.... tanggal 31 ogos 2012 ,, sedang orang menyambut hari kemerdekaan yag ke 55tahun ,, kami sibok dengan majlis pertunangan as dan bakal tunang as (faizz) yang sekarag dh sah jadi tunang as.. alhamdulillah..as bersyukur sgt2 ... dye la lelaki pertama yang dapat buka pintu hati family as.. walaupun kami jauh tapi mereka tetap datang untuk melamar as..terima kasih kepada family as dan bakal family as ... xlupe jugak pade nenek2 , pakcik2 , makcik2 , sepupu dan sedara mara as yang hadir dan banyak menolong untuk menjayakan majlis ini..terima kasih sgt2..tanpa semua,, pasti majlis iny xkan berjaya.. :)


as & tunang :) i love u so damn much !


family sye ! :)

as dan adeq2 ku tersyg !

adeq2 tersyg la !


as & mak tersayang ! :)

ayah tersayang ! :)

macam sape ?

mereka si cantik .. (bakal family saya :D)


sewaktu cincin di sarung,, hati bahagia :)

awak dah baca , silalah comment ! =D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan