Blogger Layouts

Yang Tersayang !

pengunjung terhormat !

faiz , mine !

Daisypath Anniversary tickers
#status!
excited dengan kehidupan sekarang !.

Selasa, 5 Februari 2013

berdebar-debar rasa :D

Assalamualaikum !

    wah, sudah bertahun rasanye dah x update blog ny... berhabuk dah.. (menipula tu,, xsampai setahun pun! : p) huhu..wwaaaaaa!! rindu nak update blog ny.. sekarang ny busy skit..almaklumlah,,nak jadi bini orang..hahaha...rindunye kat korang .. meh kiss sikit,, ( muahh!)

bile dah lama x online , jadi blur nak update ape hari ny... sekarang ny sebok sikit,, nak uruskan hal perkahwinan.. macam2 yang nak dibuat.. lau boleh semua nak perfect.. sejak pindah ke Balai ny,,, alhamdulillah..hati rasa tenang sikit... banyak yang dah berubah...

Ha, kte sambung semula cerita tentang perkahwinan. xsenang nak buat majlis perkahwinan sebenarnye..
banyak nak keluar duit, pastu banyak yang nak difikirkan.. Alhamdulillah,, akhirnye aku sampai seru gak nak berumah tangga dan hidup bersama lelaki pilihan hati aku..

Insyaallah,, aku akan dinikahkan dengan lelaki tu pada 09/03/2013 ny... berdebar-debar jgak rasanye menunggu hari bahagia ny.. aku cume doakan semuanye berjalan lancar dan direstui Allah swt.. AMIN...


ny kad kahwin aku.. pada yang mengenali tu,, jemputla datang :)


awak dah baca , silalah comment ! =D

1 ulasan:

  1. wee samer tarikh ngn anniversary fiq :D semoga majlis berjalan lancar :)

    BalasPadam