Blogger Layouts

Yang Tersayang !

pengunjung terhormat !

faiz , mine !

Daisypath Anniversary tickers
#status!
excited dengan kehidupan sekarang !.

Selasa, 17 April 2012

Dah lame x membebel !

      hye guys !! wah rindunye kat blog kesayangan as ny ! setelah lama terperuk dan lapuk , akhirnye ter-ON jgak..hahaha...sebenarnye dah lame nak update blog ny ,,, tapi disebabkan ke-BUSY-an kerja dan lupe password-nye ,,, jadi x terupdate la blog ny..hahaha... wahhh ,, how are u guys..!! miss u all damn much !  update hari ny , as nak cerita tentang hidup as selepas berjaya menamatkan recruit sebagai pegawai bomba di akademi wakaf tapai terengganu....lepas jek tamat recruit ,,as dihantar kan posting ke Negeri Sembilan...as bekerja di cawangan teknologi maklumat , ibupejabat JBPM negeri sembilan...bes taw kerja kat sane...macam2 ada..haha... kekasih hati as pula di posting kn di balai bomba bentong ,pahang... x jauh gak dari tempat as...tapi yang penting ,kami dh terpisah jauh...lau kt akademi dulu ,selalu jumpe , kenyit2 mata..hahaha...GEDIK ! 

      alhamdulillah , hidup as semakin banyak perubahan .. as sudah ada penganti yang betul2 menyayangi as... Faizz ! love u damn much bie ! dye lah yang terakhir sampai akhir hayat as ... insyaallah...! amin!
 
      kawan-2 ,, untuk pengetahuan semua ,, faizz dan as akan ditunangkan pada 15 / 12 / 2012... dua2 belah pihak dah berbincang..lau sudah jodoh , insyaallah,, tahun depan kami akan langsungkan perkahwinan...insyaallah.. !  as rasa excited sangat2 ! walaupun berbulan lagi hari pertunangan nye ,, kami dah beli sedikit barang2 hantaran... tema kami biru-pink ! ok x agak2 ?? hehhe...




awak dah baca , silalah comment ! =D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan